Başkan Kafaoğlu, Kimsesiz Aileleri Yalnız Bırakmadı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşi Didar Kafaoğlu, bayram öncesi mağdur ve kimsesiz durumda olan Kurtoğlu ailesini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Kafaoğlu, Kimsesiz Aileleri Yalnız Bırakmadı

Bayram öncesinde yaşlı, fakir, kimsesiz ve yardıma muhtaç ailelere ziyaretlerini sürdüren Başkan Kafaoğlu Kurtoğlu ailesini yalnız bırakmadı. Ziyarette Başkan Kafaoğlu ve eşi Didar hanım, Kadem teyzenin elini öperek bayramını kutladılar. Kadem teyzeyle uzun süre sohbet eden Didar Kafaoğlu, bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. Sohbet esnasında konuşan Kadem Kurtoğlu "3 aylıktı torunumu yanıma aldığımda şuan 13 yaşında, oğlumun ilk eşinden olan torunuma sahip çıkmadılar annesi de gelip almadı. Eşimle de görüşmüyorum. Tek başıma bu yaşa getirdim torunumu komşularımız yardımımıza koşuyordu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğün'den bize maaş bağladı. Allah'a şükür torunuma bakar hala geldim. Sizlerden Allah razı olsun ellerimizden tuttunuz, bayram öncesi gelip kimsesiz torunumu yalnız bırakmadınız" dedi.

Kadem Kurtoğlu, eğitim giderleriyle ilgileneceğinin sözünü veren Başkan Kafaoğlu, "Evladımızın okul bitene kadar gerekli her türlü ihtiyacına destek vereceğiz. Destek bizden çalışmak ondan. Her konuda emrinizdeyiz şartları biz oluşturacağız evladımızda çalışacak ve başaracak inşallah"dedi.

Kaynak: İHA