Bakan Yılmaz Vatandaşlarla İftar Açtı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ardahan Belediyesi tarafından düzenlenen İftarlar yemeğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Bakan Yılmaz Vatandaşlarla İftar Açtı

Bakan Yılmaz, Son iftarlardan birisini Ardahanlı kardeşlerimizle yapmayı planlamıştık ve buda gerçekleşti diyerek şunları kaydetti; "Bugün Ramazan’ın arifesidir desek yeridir. Son iftarlardan birisini Ardahanlı kardeşlerimizle yapmayı planlamıştık. Hamdolsun bu gerçekleşti, yarında son günümüz ve ondan sonra da bayrama çıkacağız. Ramazan rahmet ayıdır, bereket ayıdır. Nereden bereket olduğu ortaya çıkıyor? Bakıyorsunuz ki hiç ummadığınız yerlerden iftar yapmaya gelenler var, veya sizinle birlikte Ramazanı geçirmek isteyenler var. İşte bu Ramazanın bereketinden geliyor. Buradan şimdiden tüm Ardahanlıların ve tüm hemşehrililerimin bayramını kutluyorum. Allah yüz akıyla bayrama ulaşmayı nasip etsin diyorum."
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’da yaptığı konuşmada, “Her yıl düzenlemiş olduğumuz İftar yemeğinde sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Huzurun hakim olduğu ülkemizde Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın diyor hepinize programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler iftar programından sonrada Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek başkan İsmail Kahya ile görüştü.

Kongre caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Yılmaz, Milli Egemenlik Parkında vatandaşlarla çay içti.
Kaynak: İHA