Ak Parti Hatay Milletvekili Öntürk'ten Vatandaşlara İftar

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan ilçesinde vatandaşlara iftar verdi.

Öntürk, Atatürk Parkı'nda verdiği iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının ilçede ve ülke genelinde yaptığı hizmetlerden bahsetti.
Cumhurbaşkanı seçimine de değinen Öntürk, Başbakan Erdoğan'ın bugüne kadar gösterdiği başarıyı cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda da aynı şekilde sürdüreceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı seçiminde Hatay halkına güvendiğini ifade eden Öntürk, şöyle devam etti:
"Bundan 13 yıl öncesini, bir de şimdiyi düşünün. Dış ülkelerde hiçbir hükmü olmayan bir ülke iken, şimdilerde kendi kararını kendisi veren ve tüm ülkelerin gıptayla baktığı bir Türkiye konumuna gelmişiz. Yanı başımızdaki komşu ülkelerde çıkartılan iç savaşlar, huzursuzluklar Türkiye'nin önünü kesmek içindir. İslam alemine Türkiye'nin hükmetmesini istemeyenler tarafından çıkartılmıştır. Tüm bunları düşünerek 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde de ilk turda yüzde 50'yi geçerek Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yapmak için hep birlikte, el ele, birlik ve dirlik içerisinde çalışacağımıza inanıyorum."
İftar programına Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kanaat önderleri, AK Parti ilçe örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA