Ab Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Gündoğmuş'ta

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş ilçesinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçe girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Çavuşoğlu, daha sonra Kaymakam Mustafa Üner'i makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Ardından partisinin ilçe teşkilat binası önüne geçen Çavuşoğlu, yoğun programı nedeniyle yarın gerçekleştirilecek bayramlaşmada Gündoğmuş'ta olamayacağı için bugünden geldiğini ifade etti.

Gündoğmuş'un hem doğası hem de insanlarıyla güzel bir ilçe olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, ilçeye önem verdiklerini kaydetti.

Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Mehmt Özeren'i de tebrik eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:
"Yeniden seçildi diye rehavete girmemiş, belediyemiz iyi çalışıyor. Kanalizasyonumuz bitti şimdi kaldırım, yol, su, asfalt hepsini başkanım yapacak. Büyükşehir Yasası kapsamında da gerek belediye başkanımız gerek büyükşehir belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız, Antalya Büyükşehir Belediyesinden gelecek hizmetleri en iyi şekilde koordine edecekler."
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalya'nın en ücra köşelerine en iyi hizmeti götüreceğine inancını dile getiren Çavuşoğlu, geçiş döneminde ufak sorunlar yaşanabileceğini ancak bunların zamanla aşılacağını söyledi.

Çavuşoğlu, "12 yıldır tüm hizmetlerimizde geçiş döneminde ufak tefek aksaklıklar oldu ama sonra gördük ki bu hizmetler insana hizmeti daha iyi götüren uygulamalardır" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Ankara'dan gelen hizmetlerin de durmayacağını ifade eden Çavuşoğlu, Antalya yolundaki çalışmanın müteahhit firmanın iflas etmesi nedeniyle bir süre durduğunu ancak yeniden yapılan ihale sonucunda çalışmalara tekrar başlandığını, yolun en kısa sürede bitirileceğini kaydetti.

"Her zaman Gündoğmuş'un emrinde olduğumuzu biliyorsunuz" diyen Çavuşoğlu, fırsat buldukça bölgeyi ziyaret ettiğini ve etmeye de devam edeceğini vurguladı. Yarının Ramazan Bayramı olduğunu da hatırlatan Çavuşoğlu, "İnşallah bayrama da sağlık, huzur içinde Cenab-ı Allah bizlere erişmeyi nasip etsin. Ramazan ayında da Gündoğmuş'umuza, ülkemize, özellikle de zulüm altında olan kardeşlerimize huzur, barış ve güven getirmesini niyaz ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Çavuşoğlu, Gündoğmuş'tan ayrıldı.
Kaynak: AA