Uşak’ta Ramazan Bayramı Hazırlıkları Tamamlandı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan Bayramı nedeniyle birim müdürleri ile alınan tedbirler ile ilgili bir toplantı yaptı.

Uşak’ta Ramazan Bayramı Hazırlıkları Tamamlandı

Uşak Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Cenaze Hizmetleri Müdürü Ufuk Turpcan, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Erçetin, Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal, Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Uslu, Park ve Bahçelr Müdürü Mehmet Ali Demir, Zabıta Müdürü Zeki Türegün, İtfaiye Müdürü Muhammet Nurullah Furuncu ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Selvi katıldı.

Bu kapsamda Zabıta ekipleri vardiya usulü arife ve bayram günleri boyunca hizmet verecek. Ayrıca ekipler seyyar satıcılar ve dilencilere karşı gereken önlemleri alacak. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ise şehir içi ulaşım hatlarının denetimini eksiksiz olarak gerçekleştirecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü ise 24 saat esasına göre nöbet usulü ile görevinin başında olacak bayram boyunca 14 temizlik aracı, 1 kaldırım yol süpürme aracı, 1 traktör bulunacak. İtfaiye ekipleri bayram boyunca yangın, kaza, doğal afet gibi durumlara karşı gece gündüz teyakkuzda olacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise nöbetçi personel ile görülen aksaklıklara müdahale edecek. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı olan Kayaağıl Jeotermal Merkezi ve Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi Halı ve Kilim Müzesi, Ket Tarihi Müzesi ise bayramın ilk günü hariç açık olacak. Halk ekmek fabrikası ise bayram süresinde çalışmayacak
Toplantı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan bayramın vatandaşlar açısından olumlu geçmesi için belediyecilik anlamında hazır olduklarını dile getirdi. Uşak Belediyesi’nin bu bayramda da vatandaşların rahatı için çalışacağını aktaran Cahan, “Belediyemiz bayramların vatandaşlarımıza belediyecilik açısından olumlu geçmesi için çalışmalarına devam etmektedir. Bu Ramazan Bayramı’nın da sorunsuz geçmesi amacıyla ekiplerimiz hazır kıta çalışmalarını sürdürecektir. Tüm ekiplerimiz kentimizin istekleri ve sorunları karşısında hemen müdahale edecek şekilde işleyişini sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Bayramda da kentte belediyecilik ile ilgili her şeye hazır olduğunu belirten Başkan Cahan, "Uşak Belediyesi bayramın esenlik içinde geçmesi için tüm tedbirlerini aldı. Belediyeniz 24 saat esasına göre çalışmalarını bayramda da sürdürecektir. Belediye hizmetlerinin tam anlamı ile yürütülmesi için tüm birimlerimiz nöbetleşe çalışmalarını sürdürecek. Zabıta ekiplerimiz bayram boyunca kentte duygu istismarının önlenmesi ve seyyar satıcılar konusunda hazır olacak. Mezarlıklarımızda da en iyi hizmeti vereceğiz. Temizlik ekiplerimiz de bütün personeli ile kentin en uygun şekilde temiz olması için gayret edecektir. Ulaşım konusunda da olası aksaklıklar düşünülerek tedbirlerimiz alındı. Mezarlıklarımızda da vatandaşlarımızın hayatını kaybeden akrabalarına ziyarete gittiklerinde rahat olabilmeleri için çalışmalarımız tamdır. Bunun yanında belediyemizin her birimi personelini nöbet esası ile çalıştırarak saat farkı gözetmeksizin müdahalelere hazır bulunacak. Biz vatandaşlarımızın da gördükleri eksiklikleri ve aksaklıkları bize bildirmelerini istiyoruz. Bu sayede hemen müdahale etme imkanına kavuşmuş olacağız” dedi.

Kaynak: İHA