Tatilde Acı Tesadüf

Aydın'ın Didim ilçesinde serinlemek için denize giren 73 yaşındaki yaşlı adam boğularak hayatını kaybetti.

Tatilde Acı Tesadüf
Yaşlı adamın cesedi eşi tarafından gözyaşları içerisinde teşhis edildi.
Olay, bu sabah saatlerinde Didim'in halka açık plajı olan 2. Koy Plajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; tatil için Didim’de bulunan 73 yaşındaki Müslüm Bozal, serinlemek için sabah erken saatlerde denize girdi. Yüzerek kıyıdan uzaklaşan Bozal, bir süre sonra hareketsiz kalarak sürüklenmeye başladı.

Plajda bulunan vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.

Bilinci kapalı olarak denizde sürüklenen Müslüm Bozal, kısa sürede olay yerine ulaşan deniz polisinin yardımıyla Altınkum’da bulunan iskeleye çıkarıldı. Kalbi duran Bozal, 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.

1 SAAT ÖNCE KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ
Eşi Müslüm Bozal ile birlikte halk plajına gelen ve eşini plajda bulamayan Binnaz Bozal (68), olaydan yaklaşık 1 saat önce eşi için kayıp başvurusu yaptı. Şahsın bulunması için çalışmalar yapan polis ekipleri, boğulma olayının ardından yaşlı kadını Altınkum İskelesi'ne getirdi. Örtünün kaldırılmasıyla ölen kişinin kocası olduğunu gören Binnaz Bozal, büyük bir şok yaşadı. Gözyaşları içerisinde eşini teşhis ederken sinir krizi geçiren kadın, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi

Serinlemek içim girdiği denizde hayatını kaybeden Müslüm Bozal'ın cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA