Taşova İlçe Meydanında İftar

Taşova ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Sarı tarafından iki bin beş yüz kişilik iftar programı düzenlendi.

İlçe meydanında düzenlenen iftar programına katılan Vali İbrahim Halil Çomaktekin "Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun diyor yaklaşan Ramazan bayramınızı da şimdiden kutluyorum'' dedi.

Amasya ve Taşova sevdalısı hayırsever iş adamı Mehmet Sarı'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Çomaktekin, ''Ramazan ayının güzelliğini fırsat bilip her sene kendi memleketinde değerli dostlar ile beraber gönül sofrasında, sevgi saygı bağlarının artması pekişmesi, tanışmamızı ve kaynaşmamızı sağlamak üzere güzel bir davet gerçekleştiriyor. Bizde bu davete icabet etmekle gerçekten büyük bir şeref onur ve mutluluk duyduk. Güzel bir ortam böylesine kalabalık sofrada değişik kesimden insanlarla beraber orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.

İşadamı Sarı ise geleneksel olarak 5 yıldır kent meydanında iftar verdiğini, bundan sonraki yıllarda da birlik, beraberlik ve kaynaşma için bu tür etkinlik gerçekleştirileceğini ifade etti.

İftar programına Amasya Milletvekili Ramis Topal, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Müftüsü İsmail İpek, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay,Taşova Kaymakamı Engin Uysal, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk,siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Kaynak: AA