Şarkikaraağaç’ta Zincirleme Kaza

Şarkikaraağaç-Isparta karayolu üzerinde Konya istikametinde gitmekte olan araçlar çarpışarak zincirleme kaza meydana geldi.

Şarkikaraağaç’ta Zincirleme Kaza
Yoğun yağan Yağmur ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kayganlaşan yolda 3 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi hafif yaralandı.
Kaza, saat 14.30 sıralarında Isparta-Şarkikaraağaç karayolunda meydana geldi. Öğle saatlerinde Şarkikaraağaç’ta etkili olan yağış kazaları da beraberinde getirdi.

Şarkikaraağaç istikametinde seyir halinde olan Mehmet Bütüner yönetimindeki 42 B 7958 plakalı minibüs, 32 SN 916 plakalı kamyonet sürücüsü Mikail Yılmaz, 32 SL 792 plakalı araç sürücüsü Halil Doğan ve 32 SA 012 plakalı araç sürücüsü İrfan Yıldız birbirlerine çarparak zincirleme kaza meydana geldi. Meydana gelen kaza da şans eseri ölen olmazken 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Isparta-Şarkikaraağaç istikametinde uzun kuyruklar oluştu. Şarkikaraağaç İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.
Kaynak: İHA