Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok açıklamalar

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında konuşan Rasim Ozan Kütaylı, 22 Temmuz operasyonları kapsamında mahkemeye sevk edilip tutulan polislerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok açıklamalar
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katılan Rasim Ozan  Kütahyalı, Savcı Sayan ve Cem Küçük tutuklanan paralel polisler, Gazze ve  Cumhurbaşkanlığı konusunda görüşlerini ifade ettiler.

Rasim Ozan Kütahyalı 22 Temmuz operasyonları kapsamında mahkemeye sevk edilip tutulan polislerle ilgili bir anısı geceye damgasını vurdu.

OTURDUK MU BÜYÜK İÇERİZ

Kütahyalı tutuklanan polislerden birisi ile ilgili anısını söyle anlattı : Yıllarca bu insanlar 'Bu polisler onlardan' dendiğinde 'Biz tanımayız. Cemaat ile ne ilglisi var? Biz tanımayız etmeyiz' dendi. Şimdi bu içeri girenlerden benim tanıdıklarım var. İlk tanıştığımda sordum. Cemaatten misiniz? 'Yok yahu ne cemaati. Biz oturduk mu bir büyük içeriz' dediler. 'Oruç tutmayız, hayatımda camiye gitmedim' dediler. Şimdi bu adamlar Allah, Kur'an, Peygamber, Sahur vaktinde geldiler, hatim indiriyorum, Ayetel Kursi... Yahu millet gülüyor yahu! Bunlar 'Biz hizmet mizmet tanımayız ne cemaati demiyorlar mıydı? Fethullah Hoca kimmiş demiyorlar mıydı?' Bak hala içerden birisi diyor ki 'Ben cemaatci değilim polisim polis' diyor. Fakat malum gazeteler 'Hizmet hareketine operasyon' diye yazıyor. Artık bunlar bu kadar acınası bu kadar zavallı...

Cem Küçük bu polislerin cemaatçi olup olmadıkları konusunda bir tereddüt olmadığını bu kişilerin yüzde yüz cemaatci olduğunu ifade etti. Küçük; Fethullah Hoca'nın bu kişileri tanımadığını söylüyor ama bu kişileri savunmasının çok garip olduğunu sözlerine ekledi.