Ramazan Bayramı

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, bayramların, dini inançların, milli örf ve adetlerle süslenip, geçmişten devralınan mirası zenginleştirerek geleceğe taşındığı, hoşgörü ile yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği günler olduğunu bildirdi.

Yaman, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu tür özel günlerin yaşatılarak, gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini belirtti.

Bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması açısından önemli olduğunu ifade eden Yaman, şunları kaydetti:
"Bayramlar, dini inançlarımızı, milli örf ve adetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği günlerdir. Birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Bayramı'nın da, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim. Mutlu ve huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramı'na ulaşmış olmanın mutluluğu ile sevgi ve dayanışma içerisinde tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA