Özel Kalem Müdürleri Sukay Park'ta Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri özel kalem müdürleri Kartepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sinan Şahin’in ev sahipliğinde Kartepe Sukay Parkta birlikte oruç açtı.

Özel Kalem Müdürleri Sukay Park'ta Buluştu

Kartepe manzarası ve eşsiz doğası eşliğinde göl kıyısındaki tesiste özel kalem müdürlerini ağırlayan Kartepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sinan Şahin, meslekdaşlarıyla yakından ilgilendi.

Kartepe Sukay Park Tesisleri’ndeki iftar yemeğinde konuklarına ilçenin fiziki, coğrafi, sosyoekonomik durumu hakkında bilgiler aktaran Şahin, çeşitli rahatsızlıkları ve cenazeleri nedeniyle programa katılamayan meslekdaşlarına da geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Nezih ortamda hep birlikte oruç açan özel kalem müdürlerine Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in selamını da ileten Şahin, başkanın hediyelerini konuklarına takdim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Arif Usta, tüm katılımcılar adına Şahin’e gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti. Özel kalem müdürlerinin Kartepe buluşması içilen çaylar eşliğinde teravih namazına kadar hoş sohbetle sürdü.
Kaynak: İHA