İdris Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşarak, "300 saat sonra Türkiye'de, 'Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hayırlı uğurlu olsun' yazacak" dedi.

İdris Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Recep Tayyip Erdoğan feribotu ile İstanbul'dan Yalova'ya geldi. Yalova Valisi Esengül Civelek, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve partililerce karşılanan Güllüce ardından Termal'de bulunan TBMM Lojmanlarına geçerek kısa bir süre istirahat etti

Bakan Güllüce, basın mensuplarının 17 Ağustos Marmara depreminin yıl dönümünün yaklaştığını ve bugüne kadar yapılan çalışmaları sormaları üzerine, "17 Ağustos depreminde ben belediye başkanıydım. Yalova'nın ilçelerine o zaman çok emeğim olmuştur. Depremde 60 gün enkaz kaldırdık ceset çıkardık. Hükumet 10 yıldır depremle ilgili çok ciddi çalışmalar yapıyor. Binaları, Boğaz Köprüsünü, viyadükleri, köprüleri geliştirmek için teknik çalışmalar yapıyor. Daha da yapılacak çok şey var. Kentsel dönüşümde bunlardan birisidir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de bir kaç cümle söylemeden geçmeyen Bakan Güllüce, "Cumhurbaşkanlığına 13 gün kaldı. 13'le 24 saati çarpınca aşağı yukarı 300 saat falan yapıyor. 300 saat sonra Türkiye'de, 'Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hayırlı uğurlu olsun' yazacak" şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile beraberindekiler ardından başlarına Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim logosunun bulunduğu şapkalar takarak esnaf ziyaretinde bulundular. Esnaflarla sohbet eden Güllüce ziyaret ettiği dükkanlarda herkese hayırlı işler diledi.
Kaynak: İHA