Hakan Şükür'e Tepki: Tayyip sayesinde adam oldun, Torinolu Şaban

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, paralel yapıya yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheli polislere destek olmak üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Hakan Şükür'e Tepki: Tayyip sayesinde adam oldun, Torinolu Şaban
Açıklama yaparak operasyona tepki gösteren Şükür'e bir vatandaş “Tayyip sayesinde adam oldun, Torinolu Şaban” diye tepki gösterdi. Paralel yapıya yönelik yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çağlayan'daki İstanbul adliyesinde şüphelilerin savcılık sorguları devam ederken AK Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür buraya geldi.

Adliye önünde bir açıklama yapan Şükür, operasyona tepki gösterdi.

Şükür'ün, 'Bu işkence, bu zulme ve toplumu ayrıştıracak şekilde konuşan insanlara tabii ki bir Yavuz çıkıp son verecektir. Ben ona inanıyorum. Bugün birçok vicdan tutuklandı aslında' dediği sırada bir vatandaş, 'Darbecilerin neresini çekiyorsunuz darbeci bunlar. Ne yüzle çıkıyorsunuz halkın karşısına utanmazlar. Tayyip'in sayesinde adam oldunuz be. Şaban. Torinolu Şaban' dedi. Bu sözlerin ardından tepki gösteren vatandaş çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

Şükür, açıklamasının ardından gözaltı yakınları ile görüştükten sonra adliyeye giriş yaptı.