Engelliler Akülü Sandalyelerine Kavuştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

Engelliler Akülü Sandalyelerine Kavuştu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye edildi. Engelli vatandaşlara yönelik başlatılan sandalye kampanyaları kapsamında Mustafakemalpaşa’da yaşayan 5 bedensel engelli vatandaş daha otomatik akülü sandalyelerine kavuştu. Evlerinde ziyaret ettiği ihtiyaç sahiplerine akülü sandalyelerini teslim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, engellilere meslek kazandırma kurslarından her türlü eğitim, sosyal ve kültürel çalışmalara kazar azami destek verdiklerini söyledi.

Akülü sandalyelerin engellilerin yaşam mücadelesinde büyük bir destekçisi olacağını belirten Kurtulan, “Yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da engelli vatandaşlarımızın hayatlarını biraz da olsa kolaylaştırmak bizleri mutlu eder. Mustafakemalpaşa Belediyesi, engellilere yönelik duyarlılığını güçlü bir şekilde sürdürecek, toplumsal farkındalığı arttıracak çalışmalara katkı vermeye devam edecektir” dedi.

Akülü sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA