Canik'te Çocuk Şöleni Düzenlenecek

Canik Belediyesi'nde Ramazan Bayramında çoçuk şöleni düzenlenecek.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç,,Ramazan ayının manevi havasıyla Ramazan Bayramı'nın tadını çocuklara yaşatmak istediklerini söyledi.

İlçede 'Çocuk Gözüyle Ramazan' adı altında çocuk şöleni düzenleyeceklerini belirten Genç, "Yaptığımız her işte asla çocuklarımızı ve gençlerimizi ihmal etmiyoruz. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı gibi dinimiz ve kültürümüz açısından son derece önemli bir konuda da çocuklarımızı uzakta tutamayız. Bu nedenle Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz etkinliklerde olsun, yine bayramın birinci günü gerçekleştireceğimiz şölende olsun çocuklarımızın o manevi havasını yaşamasını istedik" dedi.

Çocukların gelecek anlamına geldiğine işaret eden Başkan Genç, "Yani Ramazan ayını onların gözüyle de yaşatmak istiyoruz. İnşallah düzenlediğimiz bu etkinlikler sayesinde Ramazan ayının manevi havasını ve Ramazan Bayramı'nın o tadını çocuklarımız sayesinde geleceğe taşıyacağız. Biz şölene sadece çocuklarımızın eğlenmesi olarak bakmıyoruz. Yavrularımız güzel bir gün geçirmelerinin de ötesinde Bayramın coşkusunu yaşayacak ve dolayısıyla bayramlarımızı geleceğe aktaracaklar. Bu bakımdan tüm ailelerimiz çocuklarını mutlaka şölene getirmelidir" diye konuştu.


Kaynak: AA