Bakan Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey İhsanoğlu, 70 yıldır yapmadığını şimdi yap ve insanların gönlüne sevgi ve saygı ek" dedi.

Bakan Müezzinoğlu Açıklaması
Müezzinoğlu, muhalefet partilerinin saksı koyar gibi aday koyduklarını söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesinde partilileri ile bir araya geldi. Keşan Ahmet Yenice Lisesi'nin konferans salonunda partililerine hitap eden Bakan Müezzinoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığını değerlendirerek, "CHP ve MHP’de arkadan birileri senaryoları hazırladı. 'Ey Cumhuriyet Halk Partisi, senin masanın üzerine koyacağım bir saksı var, onu da veriyorum' dedi ve Ekmeleddin İhsanoğlu’nu verdi. Milliyetçi Hareket Partisi'ne de, 'Ey MHP, sen hiç aklını yorma sen zaten millete saf bakıyorsun nasıl olsa bu millet anlamaz diye bakıyorsun, ben de sana öyle bakıyorum, kafanı hiç yorma Ekmeleddin İhsanoğlu’nu al ve masanın üzerine koy ve çalışmaya devam et' dediler" ifadelerini kaydetti.

"O ÇATI YAĞMUR VE RÜZGAR TUTMAZ"
Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çatıyı darmaduman ettiğini kaydeden Bakan Müezzinoğlu, "O çatı artık ne yağmur ne de rüzgar tutar. Bu çatıyla artık Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi sağlam siyasi zemin hazırlayamazlar. Beyefendi 70 yıl sonra ortaya çıkmış ve saygı ekmeye geliyormuş. Şimdi buradan Ekmeleddin İhsanoğlu’na soruyorum, 70 yıldır bu milletin hangi kesimine sevgi ektin. 70 milyon insandan 7 bin kişi çıksın da, 'Ekmeleddin İhsanoğlu benim gönlüme sevgi ve saygı ekti' desin. Ey İhsanoğlu, 70 yıldır yapmadığını gel bu sene yap. Milletin sevgisini kendi gönlüne ek. Millete saygıyı kendi gönlüne ek. 70 yıldır hiçbir şey yapmadıysan ve şimdi makam mevki için çıkıp cumhurbaşkanı adayı olarak, 'İnsanların gönlüne sevgi ekeceğim' diyorsan bu millete saygısızlıktır" ifadelerini kullandı.

Hükümetin her şeye rağmen kalkındığını ve kalkınmaya devam edeceğini sözlerine ekleyen Bakan Müezzinoğlu, "Hızlı trenler, hava alanları, metrolar, şehir hastaneleri Türkiye artık dünya ile yarışıyor. Türkiye’nin gelişmesinden huzursuz olanlar var. O kişilerin huzursuzluğu devam edecek. Sizi AK Parti huzursuz etmeye devam edecek. AK Parti’nin borçlu olduğu tek millettir" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Keşan ziyaretinin ardından Uzunköprü’ye hareket etti.
Kaynak: İHA