Ak Parti Seyhan İlçe Teşkilatından Son İftar

Seyhan ilçesinin değişik mahallelerinde iftarlar veren AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı, bu organizeyi ilçe binasının önünde verdiği iftar yemeği ile sona erdirdi.

Ak Parti Seyhan İlçe Teşkilatından Son İftar

Verilen bu son iftar yemeğine geçmişte partide görev almış il başkanları, ilçe başkanları, yöneticiler, STK ve dernek başkanları ile temsilcileri, muhtarlar, imamlar ve çok sayıda kanaat önderi iştirak etti.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, iftar yemeğine katılan özel misafirleriyle yakından ilgilenerek, ‘Hoş Geldiniz, davetimize icabet ettiğinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın ve Seyhanımızın sevilen simalarını bir arada görmek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde bize destek ve moral olmuştur. İşte biz gücümüzü ve başarımızı bu birliktelikten alıyoruz.” dedi.

Başkan Yeşiltaş iftar yemeğinde yaptığı kısa konuşmada şunlara değindi;
“Seyhan ilçemizin birçok mahallesinde iftarlar verdik. Son iftarımızı ise ilçe binamızın önünde bu müstesna topluluğun katılımıyla vermiş oluyor ve mahallelimizle de iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Bu güzide topluluk ile bir arada bulunmak ta ayrı bir sevinç kaynağımız oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yaşadığımız bu manzara bir bakıma seçimin sonucunu da ortaya çıkarmış oluyor. Ama ben buna rağmen, bu müstesna topluluğu bir arada bulmuşken Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sizlerden destek istiyorum. Hep beraber el ele vererek Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne çıkartalım ve devletimizin başı Cumhurbaşkanımız olarak ilan edelim.”
Kaynak: İHA