Ak Parti 51'inci İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, "Türkiye, çok önemli dönüşüm ve değişimlerin eşiğinde. Bu noktada parti teşkilatlarında görev alan arkadaşlarımız, belki farkında değiller ama çok ciddi ve önemli görevler üstleniyor" dedi.

Ürün, Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "AK Parti 51'nci İl Danışma Meclis Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, çok ciddi günler yaşandığını, çok önemli kararların verileceğini anlattı.

Ülkenin bir dönemeçten geçtiğini vurgulayan Ürün, şöyle konuştu:
"Türkiye, çok önemli dönüşüm ve değişimlerin eşiğinde. Bu noktada parti teşkilatlarında görev alan arkadaşlarımız, belki farkında değiller ama çok ciddi ve önemli görevler üstleniyor. Bütün bu gelişmeler ülke genelinde yerelde hepsi bu sandıkların başında duran siz AK Parti'lilerin gayretleriyle oldu. Yani sandıkta, mahallede, köyde, ilçede ilde her yerde çalışan arkadaşların gayretleriyle oldu. Bu değişimin devam etmesi yine sizlerin gayretlerine kaldı. Gayret edersek, davamıza sahip çıkarsak, bu vatan topraklarına sahip çıkarsak, inşallah dünyada adaletin ve vicdanın sesi olmaya devam edeceğiz. Dünyanın her tarafından adaletsizlikler almış başını gidiyor. 'İnsan hakları' diye ağızlarına sakız yaptıkları kavramı maalesef dünyanın hiçbir yerinde hakkıyla yerine getirmiyorlar, sadece reklamını yapıyorlar, konuşuyorlar. Bütün bu kavramların gerçekleşmesi de bizim gayretlerimize bağlı. Değişim nasıl olacak? Değişim böyle adım adım oluyor."

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise cumhurbaşkanının, ilk kez askeri darbe veya vesayet endişesi olmadan halk tarafından seçileceğini ifade etti.

Bu seçimin, salt bir cumhurbaşkanı seçiminden çok daha öte anlamları barındırdığını dile getiren Yurdunuseven, "Eski Türkiye'nin millete tepeden bakan anlayışı, büyük sermayeye peşkeş çekilen ekonomisi, statüko adına egemenlere teslim olan siyaseti, reel-politik adına ipotek konulan dış politikası, AK Parti iktidarıyla geriletilmiştir. Yeni Türkiye ise bu seçimler neticesinde halkın seçtiği cumhurbaşkanı olacak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde inşa edilecektir. Bu seçim, cumhuriyet tarihimiz boyunca devam eden halkı küçümseyen, halka rağmen halk için sözüyle özetlenebilecek vesayetçi dönemin sona ermesinin nihai adımıdır" değerlendirmesinde bulundu.
Toplantıda, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile partililer hazır bulundu.
Kaynak: AA