Kazım Karabekir Mahallesi'ne 10 Bin Ton Asfalt Döküldü

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Mahallesinde yer alan Girne Şehitler Caddesi ile bu caddeye bağlantı yollarında yol düzenleme ve genişletme çalışması gerçekleştirdiklerini yoğun bir asfaltlama çalışmasının tamamlandığını bildirdi.

Kazım Karabekir Mahallesi'ne 10 Bin Ton Asfalt Döküldü

Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışmada 6 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfalt çalışması ile güvenli ulaşımın sağlandığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Mahallesinde yer alan cadde ve sokaklarda 10. bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.

Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Kazım Karabekir şehrin batı bölümünde yer alan daha çok tek ve iki katlı binaların yer aldığı bir semttir. Ancak tüm alt yapısı ve imarlı parselleri ile modern ve çok katlı yapılaşmaya uygun olup şu anda kentsel dönüşüm hızla devam etmektedir. Girne Şehitler Caddesi bu semtin alternatif yollarından birisidir. Önemli ve semt için stratejik bir yol olup bu yolda bakım, onarım, alt yapı ve genişletme çalışması sonrası asfaltlanarak semt halkının hizmetine sunulmuştur" ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç ayrıca, "Yapılan yatırım ile hizmetler ile Melikgazili olmanın farklılığını yaşayan bölge halkı bunu her fırsatta belirtmektedirler. Yol düzenleme çalışması yapılırken Kayserigaz hat döşedi, Kaski ise içme su hattını yeniledi, Mobese sistemi alt yapısı oluşturuldu. Yani yolun alt yapı çalışmasında bütünlük sağlandı. Gerçekleştirilen çalışmalar ile Girne Şehitler Caddesi bayrama hazırlanmış oldu” dedi.

Kaynak: İHA