İzmir'de Motosiklet Kazası Açıklaması

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Bağyurdu mahallesi kavşağında motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir-Ankara karayolu üzerinde İzmir'den Turgutlu istikametine giden Şenol Özüzeybek (50) yönetimindeki 35 BTV 43 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen ve Bağyurdu mahallesine dönüş yapmak isteyen Asım Kırman (76) yönetimindeki 35 PFD 27 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Meydana gelen kazada sürücü Şenol Özüzeybek yaralanırken motosikletin sepetinde yolculuk eden Abdurrahman Çiftçi (45) olay yerinde hayatını kaybetti.
Bu sırada olay yerinden geçerken kazayı gören Turgutlu Devlet Hastanesi Acil servis doktorlarından Mehmet İritaş çarpışmanın şiddetiyle yol kenarına savrulan yaralı sürücüye müdahale etti. Sürücü Özüzeybek daha sonra gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Asım Kırman sinir krizleri geçirirken eşi Nergül Kırman "Kıyamam ana kuzusu, ne vardı o kadar süratli gidiyordunuz" diyerek feryat etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: AA