Gazze'de hayat devam ediyor

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve karadan sürdürdüğü saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 848'e yükseldiği bildirildi.

Gazze'de hayat devam ediyor
İsrail'in yoğun roket atışları arasında canlı yayında bilgi veren Beyaz Haber ekibinden Tahir Sarıkaya ve kemaraman Serkan Çinier zor şartlar altında Gazze'den son dakika gelişmelerini aktardı. Sarıkaya,  Gazze'ye yönelik saldırılarda ölü sayısı her geçen saat arttığını ve barış sağlanması için diplomatik çalışmaların devam ettiğini aktardı.

İsrail Güvenlik kabinesi alınan kararla Gazze'de ateşkes önerisini reddettigini ve kabine ateşkes şartlarında degişiklik yapılmasını istediğini belirten Sarıkaya, savaşın 19.uncu gününde ölü sayısının 848'e yükseldiği bildirildi. Ölenlerin 190 kişisi çocuklar,47 kişisi yaşlı ve 90 kişisinin de kadınlar olduğunu söyleyen Sarıkaya, saldırılarda toplamda 5273 kişinin de yaralandığını belirtti.

Öğlen saatlerinde Gazze sokaklarının sakin olduğunu ifade eden Sarıkaya, Filistin Başbakanı'nın bir jest yaptığını ve memur maaşlarının önceden yatırdığını da izleyicilerle paylaştı.