Elazığ’da Başkanlardan Erdoğan'a Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ejder Açıkkapı, Başbakan Recep Tayyip Edoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde kullanması için 'Erdoğan Varsa Bende Varım' kampanyası kapsamında açılan hesaba bağışta bulundu.

Elazığ’da Başkanlardan Erdoğan'a Destek

Elazığ'ın merkez ve ilçelerinde 'Erdoğan Varsa Bende Varım' kampanyası kapsamında Başbakan Recep Tayyip Edoğan'ın seçim sürecinde kullanması için bugün Ziraat Bankası'na giden partililer bağışta bulundu. Elazığ kent merkezinde de Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile AK Parti Elazığ İl Başkanı Ejder Açıkkapı ve partililer Ziraat Bankası'na giderek bağışlarını yatırdı. Başkan Yanılmaz hesaba bin lira, İl Başkanı Açıkkapı ise 9 bin 82 lira 51 kuruş yatırdı

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Türkiye Cumhuriyeti’nde yaklaşık 12 yıldır Başbakanlık yapan ve Türkiye’de hayallerin dahi ulaşamadığı hizmetlere imza atan çok değerli Başbakanımızı inşallah 10 Ağustos'ta Türkiye Cumhuriyeti devletinin halk oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olarak göreve hep birlikte getireceğiz. Türkiye’de son 12 yıl içinde bütün hemşehrilerimizin rahat bir yaşam sürmesi için atılması gereken bütün adımları iradeyle atan bir Başbakanımız var. Başbakanımızı inşallah 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacağız. Bütün dünyadaki mazlumların yanında olan Başbakanımız inşallah 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak. İleri giden bir Türkiye, değişen bir Türkiye, büyüyen bir Türkiye ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye’ye doğru adım adım gidiyoruz. İşte bugün Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olma yolunda burada sembolik olarak bende varım, bu yemekte benimde bir tuzum olsun, benim de bir katkım olsun diyen Elazığlı hemşehrilerimizle birlikteyiz. Elazığ il bazında ve ilçe bazında devamlı Başbakanımızın yanında olmuş, mazlumların yanında olmuş, mağdurların yanında olmuştur. İnanıyorum ki cumhurbaşkanlığı seçiminde de Elazığ en yüksek oy oranıyla Başbakanımızın yanında olacak ve Türkiye'ye örnek bir il olduğunu yeniden gösterecek inşallah. Elazığlı hemşehrilerimizin sembolik dahi olsa 5 lira, 10 lira dahi olsa Başbakanlarının yanında olduğunu göstereceklerine inanıyorum" dedi.

'Erdoğan Varsa Bende Varım' kampanyasına partili arkadaşlar olarak katkıda bulunmak üzere geldiklerini ifade eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Ejder Açıkkapı da, "10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi Türk siyasi tarihinde yaşanacak olan bir ilktir. İlk defa Türkiye'de cumhur kendi başkanını seçecek. Bu tarihi seçimde partimizin genel başkanı, liderimiz hem de Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkmış olduğu bu kutsi yolda kendisine destek olmak, güç verebilmek için buradayız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA