Chp İzmir Bayramlaştı

CHP İzmir İl Teşkilatı'nın bayramlaşma töreni Kültürpark İzmir Sanat’ta gerçekleşti.

Chp İzmir Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın Ramazan Bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği bayramlaşma töreni, milletvekilleri, belediye başkanları, parti meclis üyeleri, ilçe başkanları, parti yöneticileriyle birlikte Kültürpark İzmir Sanat'ta gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimin önemine değinen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, “Hiçbir zaman olmadığı kadar birlik beraberliğe ihtiyacımız var. CHP mücadele etmeye devam ediyor. Bizi kimse yıldıramaz. Birlik beraberlikle altından kalkamayacağımız iş yoktur. Biz umutların partisiyiz” dedi.

"DEVLET HEPİMİZİN"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye’nin en güçlü en eski siyasi örgütü CHP’nin üyesi olmak başlı başına bir onur ve gurur vesilesidir. Bölgemizde olanlar, ülke koşulları ve AK Parti iktidarında bugün geldiğimiz durum bizlerin daha çok dayanışma içinde olmamızı, omuz omuza mücadele etmemizi gerektiriyor. Sadece CHP’li olmak değil Ulu Önder’in ilkelerine Kemalizm’e sahip çıkmak için de büyük görev düşüyor bizlere. Seçime 10 gün kaldı. Çok çalışmamız gerek. Bir kırılma noktası var. Hükümetler gelir gider. Türkiye’nin başındaki en büyük problem 12 yıldır devletin zayıflamasıdır. Bilinçli olarak zayıflatıldı. Ülkenin bir numaralı problemi devletin erozyona uğramasıdır. Devlet hepimizin. Hükümet ayrı bir şey. Devlet sıkıntıda, Devlet sıkıntıda olunca millet sıkıntıda. Korku imparatorluğu kuruldu.Korkunun ecele faydası yoktur. Korkmayacağız. Korkarak mücadele edilmez. İnanmadan özveride bulunmadan mücadele verilmez. Örgüt içinde sen ben kavgası yaparak mücadele edilmez. Hepinizi birlikte mücadele etmeye çağırıyorum. Hükümetten bir an önce kurtulmanın yolu devletin başına adayımızı getirmektir.”

"YÜZDE 55 İLE CUMHURBAŞKANI YAPARIZ"
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise "Partililer olarak ayaktayız. Çalışıyoruz, mücadelemizi sürdürüyoruz. Bayram tatilinden sonra seçime 10 gün kalacak. Sandık görevlilerimizin ıslak imzaları alana kadar beklemeleri lazım.30 ilçeyi gezdik. Heyecan çok yüksek. Katılım olursa İhsanoğlu’na yüzde 55 oy oranla Cumhurbaşkanı yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA