Burhaniye’de Düğün Fotoğrafçıları Eğitiliyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, dünyaca tanınmış fotoğraf sanatçısı Sakis Batzalis, yurdun değişik yörelerinden gelen fotoğrafçılara seminer verdi.

3 Gün süren seminerin sonunda yapılan tatbikat da ilgi gördü.
İlçede, fotoğrafçı Mehmet Kayalı’nın öncülüğünde düzenlenen, Profesyonel Düğün Fotoğrafçıları semineri ilgi gördü. İstanbul, Gaziantep, İzmir, Rize ve Aksaray’dan gelen fotoğrafçıların da yer aldığı 35 kişilik grup, Yunanlı fotoğraf sanatçısı Sakis Batzalis’den ders aldı. Fotoğrafçılar, düğün fotoğrafı çekimi için de tatbikata katıldı.

Türkiye de bulunmaktan mutlu olduğunu anlatan Sakis Batzalis, “Sizlere çok teşekkür ediyorum beni konuk ettiniz. Arkadaşlarla inanılmaz şekilde çok güzel günler geçirdik. Ben insanları daha çok sevdim. Bizim için fotoğraftan daha önemli insanlar. Sıcak günler geçirdik. Ben Balıkesir Profesyonel düğün fotoğrafçılarının düzenlediği seminere katılmaktan mutluyum. 3 gün verdiğimiz seminerin sonunda daha iyi fotoğraf çekeceksiniz. Türkiye her zaman beni kendisine çekmiştir. Türkiye’yi çok seviyorum. Türk halkına ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Burhaniyeli fotoğrafçı Mehmet Kayalı da, “Sakis Batzalis 21 Temmuz da Burhaniye’ye geldi. Körfezde bir ilk oldu. Sakis Batzalis, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen fotoğrafçılara seminer verdi. Herkes mutlu ve memnun oldu. Sakis ile çalışmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA