Uşak'taki Dokuzsele Deresinde Son Durum

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ve DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nin revize kararının alınmasının ardından projesinin son durumu ve gidişatı için bir araya geldi.

Uşak'taki Dokuzsele Deresinde Son Durum

Uşak Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen buluşmada belediye teknik elemanları ve DSİ teknik elemanları projede yapılan son değişiklikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dokuzsele projesini çok önemsediklerini vurgularken, projenin geleceği için titiz bir çalışma içinde olduklarını bildirdi. Projenin her aşamasını takip ettiklerini aktaran Cahan, "İlimizin marka şehir olması yolunda hummalı bir çalışma içindeyiz. Her saniyesinde kentimiz için çaba verdiğimiz çalışmalarımızda projelerimizde karalılık ile ilerlemekteyiz. Bu projelerden birisi de Dokuzsele Deresi Islah projesidir. Projenin revize edilmiş hali ile kentimiz kazanacak” dedi

Projenin en güzel halini alabilmesi için DSİ yetkilileri ile belirli periyotlarda toplantılar yaptıklarının altını çizen Cahan, toplantılar ile en iyisine ulaşacaklarını anlattı. Bundan sonra da belediye olarak bütün projelerinin bu şekilde takip etmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Cahan, "Uşak’ın cazibe merkezi olabilmesi adına bütün projelerimizin arkasındayız. Bu nedenle ilimiz adına ne gerekiyorsa Ankara ve Uşak’ta çalışmalarımızı titizlik ile gerçekleştireceğiz. Eminiz ki bu çalışmalarımız kısa sürede meyvelerini verecek ve ilimiz her anlamı ile kazanacak” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA