Trabzon Valisi Öz, Askerler İle Bir Araya Geldi

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "İnsanların huzur ve güvenliğini sağlamamız gerekiyor" dedi.

Öz, beraberindeki İl Müftüsü Keramettin Demir ile Akçaabat Kaymakamı Rauf Ulusoy ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras ve askerlerle bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Öz, İl Jandarma Komutanlığının milletin huzur ve güvenli yaşaması için özveri ile çalıştığını, milletin ve ülkenin huzuru, güvenliği ve beraberliği için memleketin bütün illerinde aynı görevi yaptığını ifade ederek, "Muhakkak hizmetlerinizin bölgelere göre farklı zorluk ve fedakarlık dereceleri bulunuyor. Unutmamalıyız ki yaptığınız görevler son derece kutsaldır" dedi.

Ramazan ayının bereketini ve güzelliğini dünyanın dört bir tarafında yaşayamayan Müslümanlar da olduğunu ifade eden Öz, "Onlara bu güzellikleri yaşamaları ve paylaşmaları için hep birlikte dualar ediyor ve sabırlar diliyoruz. İnsanlara bu şekilde zulüm eden herkesi bir kez daha kınıyoruz" diye konuştu.

Öz, birlik, beraberliğinin ve güzelliğinin kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak, "İnsanların huzur ve güvenliğini sağlamamız gerekiyor. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA