Teravih Namazını Stadyumda Kıldılar

Tokat’ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla ilçe şehir stadyumunda iftar yemeği verildi.

Teravih Namazını Stadyumda Kıldılar
İftarın ardından vatandaşlar yatsı ve teravih namazını ilçe stadyumunda kıldı.
İftar yemeğine, Kaymakam Dr.Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ak Parti İl Başkanı Adem Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Yabaş, STK temsilcileri ve üyeleri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan iftar öncesi eşi Mukadder Özcan ile birlikte masaları dolaşarak vatandaşların Kadir Gecelerini kutladı.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan,Ramazan’ın sonuna yaklaşıyoruz, Kadir gecesinde hep beraberiz.Bu mübarek gecenin ülkemize ve Tokat’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bu Kadir Gecesinin yüzü suyu hürmetine tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimize, eziyet altında vahşet altında kalan Mısır’da, Suriye’de, Libya’da, Doğu Türkistan’da ve şu son 15 gündür de Gazze’de, Filistin’de vahşetle karşı karşıya kalan tüm Müslüman kardeşlerimize Allah sabırlar ihsan etsin. Onların acılarını hafifletsin, onların yaralarına Kadir Gecesi hürmetine merhem olsun. Şehitlerine Rabbim cennetinde en güzel köşeleri nasip etsin ve tüm dünyada Müslümanlara eziyet eden Müslümanların kanına giren, çoluk çocuk demeden bu mübarek günlerde Müslümanları katledenleri de rabbim kahreylesin” diye konuştu.

İftarın ardından saha içerisine açılan branda üzerinde Yatsı ve Teravih namazını eda edildi. Tokat İl Genel Meclisi Üyesi Kemal Yılmaz'ın kıldırdığı namazdan sonra İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dualar edildi.
Kaynak: İHA