Ninova Park'a Ramazan Ayında Ziyaretçi Akını

Diyarbakırlı vatandaşlar, Ninova Park Alışveriş Merkezi'nin, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

Ninova Park'a Ramazan Ayında Ziyaretçi Akını

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, iftar sonrası ziyaretçilerine etkinliikler sundu. Ramazan ayı boyunca toplam 600 bin kişiyi ağırlayan alışveriş merkezi, hafta içi her gün iftarda kanun ve ney dinletisi, iftar sonrası fasıl grubu, çocuk oyunları, Hacıvat Karagöz oyunları, tiyatro ve sema gösterisi etkinlikleri düzenledi

Ninova Park Pazarlama-Halkla İlişkiler Müdürü Elif Yıldız, Ramazan ayı boyunca alışveriş merkezlerini 600 bin kişinin ziyaret ettiğini ve arefe günü ile birlikte toplam rakamın 750 bine ulaşacağını söyledi.

Yıldız, "Ninova Park yönetimi olarak her gece ayrı programlar düzenledik. 2014 yılında Ramazan ayına dolu dolu hazırlandık. Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerimize hafta içi her gün iftarda kanun ve ney dinletisi, Pazartesi günleri fasıl grubu, Çarşamba günleri oyunlar, Cuma günleri ise sema gösterisi etkinlikleri ile hizmet verdik. Çarkıfelek programlarımız düzenlendi.

Yaptığımız program ile yaklaşık 250 kişiye hediye dağıttık. Profesyonel bir ekip olarak çocuklarla ilgileniyorduk. Kadir Gecesi programı ile alışveriş merkezine gelen vatandaşlarımıza ilahi konseri verdik. Ninova Park yönetimi olarak kiracılarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Keyifli zaman geçirmek ve işbirliğimizi kuvvetlendirmek amacıyla buluştuk" dedi.

Yıldız, Eylül ayında 3. yılını kutlayacak olan Ninova Park Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçilerine sürpriz kampanyalar hazırladığını sözlerine ekledi

Kaynak: İHA