Manisa’da Bayram Buruk Geçecek

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında bayrama kavuşmanın sevincinin yanı sıra Soma’daki 301 maden şehidinin acısının yüreklerde olduğunu söyledi.

Manisa’da Bayram Buruk Geçecek

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Mesajında yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayının ardından huzur ve güven içerisinde Bayrama kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Vali Bektaş, “Ancak, Soma maden kazasında yitirdiğimiz 301 şehidimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz” dedi.

Vali Bektaş mesajında şunları söyledi:
“Manisalı hemşehrilerimizle Ramazan ayı içerisinde yoğun olarak düzenlenen iftar programlarında sık sık bir araya geldik. Devlet-millet işbirliğinin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız bu programlarda insanlarımızı dinleyerek taleplerini karşılamaya çalıştık. Ramazan ayı boyunca yaşadığımız birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını yaşamın her anında ve her alanında sürdürmek geleceğe güvenle bakmamızın teminatıdır. Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, bayramlarını, acıya dönüşmeden sevdikleriyle birlikte huzur içinde geçirmelerini temenni ederim. Bayram süresince görevli olan güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim. Bu duygularla, Manisalı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Öte yandan Manisa’daki Ramazan Bayramı nedeniyle birim amirleri, memurlar ve halkla bayramlaşma töreni Soma ilçesinde bayramın ilk günü 28 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’de Maden Şehitliğini ziyaretin akabinde Vali Erdoğan Bektaş’ın katılımıyla yapılacak. İl Merkezinde Bayramlaşma programı ise yine bayramın ilk günü 28 Temmuz Pazartesi günü saat 10.30’da Öğretmenevi Salonunda Vali Yardımcısı kabulünde gerçekleşecek. Resmi bayramlaşma programının ardından Vakıf Huzurevi, Sevgi Evleri ve şehit ailesi ziyareti yapılacak.
Kaynak: İHA