Malkara'da Ortaklaşa 5 Bin Kişilik İftar Düzenlendi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi tarafından toplu iftar yemeği düzenlendi.

Malkara'da Ortaklaşa 5 Bin Kişilik İftar Düzenlendi

Malkara 14 Kasım Stadında düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeğine katılanlar, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Hüseyin Simen, Afşin Turan, Cem Özkan, Volkan Soğancılar, Nuri Dinçer, Bahattin Cömert, Hikmet Altuğ, Celal Yılmaz, Ersan Tepe, Recai Örs, Nuran Başkütük, Ahmet Şentürk, ve Ali İhsan Uslu tarafından kapıda karşılandı

İftarın ardından halka hitap eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ramazan ayında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiğini belirtti.

Ramazan ayının kötü düşünce ve sözlerden arınma, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiği ay olduğunu ifade eden Yurdakul, "Biz de bu dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa olarak toplu bir iftar yemeği düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılan siz çok değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Ramazanınızı ve birkaç gün sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA