Kıskanç koca karısını balyozla öldürdü!

İki yıllık eşini telefonundaki aşk mesajlarını gören kıskanç koca karısını balyozla öldürdü...

Kıskanç koca karısını balyozla öldürdü!
İngiltere'de yaşayan Pakistan asıllı Danish Irfan, eşinin telefonunda gördüğü mesajdan sonra gece gizlice odasına girerek balyozla kafasını parçaladı. Başına üst üste en az 10 darbe alan talihsiz kadın Ridda Zanab olay yerinde can verdi.

Danish ve Ridda, evliliğin ilk yıllarından itibaren farklı kültürlerden gelmelerinin sıkıntısını yaşadılar. Batılı bir kültür içinde büyüyen Ridda, eğlence hayatını ve gece gezmelerini çok severken, Pakistan'da doğup büyüyen Danish, daha muhafazakâr bir hayatı benimsemişti. Karısını kıskanan Danish'in kıskançlığı bebekleri olduktan sonra daha da arttı.

Bu fark, eşler arasında giderek büyüyen bir uçuruma sebep oldu ve sonunda genç kadın başka bir adama âşık oldu. Kocasına evliliklerinin artık bittiğini söyledi. Aşırı kıskanç adam karısının telefonunu takip etmeye başladı ve kadının başkasına gönderdiği aşk mesajlarını görünce büyük bir balyoz aldı ve henüz 2 aylık anne olan Ridda uyurken onu balyozla öldürdü. Bir süre olayı saklamaya çalışan Danish, eşinin ailesine de evden ayrıldığı yalanını söyledi ancak çok geçmeden gerçek ortaya çıktı ve katil koca yakalanarak hapse atıldı.