Kışanak Belediye Çalışanlarını Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, asfalt, kaldırım, temizlik ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını denetledi.

Kışanak Belediye Çalışanlarını Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı, Sağlık İşleri Daire Başkanı Nedim Yaşlı ile birlikte Yeniköy Mezarlığı'ndaki asfalt, kaldırım, temizlik ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın hizmet binasındaki personellerin çalışmalarını denetledi. İtfaiye Daire Başkanlığı'nın brifing salonunda çalışanlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, LPG tankerindeki sızıntı patlaması ile anında yürütülen çalışmalardan dolayı itfaiyecilere teşekkür ettiğini söyledi.

Kışanak, "Diyarbakır’da yangınla ilgili gittiğimiz her yerde hem canla başla çalıştığınızı gördük, hem de mağdur olanların sizden memnuniyetini gördük. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Elinize, yüreğinize sağlık. Olması gereken de budur. İtfaiye çalışmasının herhangi bir alandaki çalışma gibi olmadığının ve hiçbir şekilde ihmal kaldırmayan bir iştir. Asfalt çalışması yapan yarım saat geç yapsa, daha çabuk yapması için kızarız, yaratacağı zarar telafi edilebilecek bir şeydir. Ama sizin çalışmalarınız beş dakika geç gidilirse yaratabileceği zararları belki de insanın canına mal olabilecek önleme fırsatını kaybetmiş olacaktır” dedi.

Kışanak, büyük facialardan sonra henüz belleklerin taze iken verilen eğitimler ve yapılmaması gereken davranışlar, alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA