Kırklareli'den Kısa Kısa

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şube Başkanı Hasan Başdemir, düzenlenen genel kurulun ardından yönetim kurulunda görev dağılımının yapıldığını belirtti.

Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetim ile birlikte üç yıl boyunca amatör spor kulüplerine en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti.

ASKF'nin en aktif sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Başdemir, "Üyelerimizin desteği ile güven tazeleyerek yeninde başkanlığa seçildim. Yeni yönetimimiz ile birlikte üç yıl boyunca güzel çalışmalar yapacağız. Üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bana ve yönetimime gösterilen ilgiden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başdemir, başkan yardımcılığına Bahattin Güçlü, Remzi Mandacı, Mustafa Yamak, Genel Sekreterliğe Tezer Zinet, Genel Sekreter Yardımcılığına ise Sinan Akay'ın görevlendirildiğini kaydetti.

- Kızılay'dan gıda yardımı
Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi'nce yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunuldu.
Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla 144 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Mahalle muhtarları aracılığı ile tespit edilen ihtiyaç sahibi 144 aileye 288 adet konserve kavurma ve kıyma verdiklerini ifade eden Altıntel, ramazan ayı dolayısıyla yapılan gıda yardımlarının sona erdiğini belirtti.

Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından gönderilen 2 bin 160 adet konserve kıyma ve kavurmanın da Türk Kızılayı Babaeski, Demirköy, Lüleburgaz, Pınarhisar ve Vize ilçe başkanlıklarınca dağıtımının yapıldığını hatırlatan Altıntel, yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını dile getirdi.
Kaynak: AA