Kartepe’de Bayram Temizliği

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan ramazan bayramı öncesinde ilçedeki ibadethaneler ile kabristanlıklarda bakım ve temizlik çalışması yaptı.

Kartepe’de Bayram Temizliği

Kartepe halkının bayram sabahlarında en çok uğradığı yerlerden olan camiler ve kabristanlıklar belediye ekiplerince bayram bakımına alındı. Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelindeki 77 cami ve mescit ile 48 kabristanlık çevresinde yol yıkama ve temizlik çalışmasını tamamladı. Kartepe İlçesi genelinde köyleri de kapsayan bayram temizliği uygulamasında Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kendi ekipmanları ile cami, mescit ve kuran kursunun genel iç temizliğini gerçekleştirdi. İbadethanelerin ramazan bayramı öncesi genel iç temizlikleri yanında halılarına da gülsuyu serpen ekiplerin çalışması camii cemaatinin de teşekkür aldı.

Ekipler, bayram sabahına kadar sürecek çalışma ile ibadethaneler ve kabristanlıkları bayrama yakışır hale getirme hedefliyor.
Kaynak: İHA