Giresun'da Köylerin İçme Suyu İhtiyaçları Karşılanıyor

Giresun İl Genel Meclis BaşŸkanı MürşŸit Gürel, köylerde içme suyu sıkıntısının giderilmesi için çalışŸmaların tüm hızıyla sürdürüldüğŸünü söyledi.

Gürel, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, aşŸırı sıcaklıklar nedeniyle oluşŸan kuraklık merkeze bağŸlı köylerde içme suyu sıkıntılarına neden olduğŸunu belirtti.

İl ǖzel İdaresi olarak köylerde yaşŸayanların içme suyu ihtiyaçlarına cevap verme adına tankerlerle su taşŸıma işŸlemi başŸlattıklarını aktararak,"VatandaşŸlaruımızdan gelen taleplere anında cevap veriyoruz. şžuanda 5 tankerle birlikte merkeze bağŸlı köylerimizde bulunan depolara içme suyu götürüyoruz. Böylelikle köylerimizin içme suyu ihtiyacını hızla gideriyoruz" dedi.

Gürel, köylerde içme suyu sorunlarını en aza indirme hedefinde olduklarını dile getirerek,"Köylerimizden bize gelen talepler doğŸrultusunda çalışŸmalarımız bundan sonra da devam edecek. VatandaşŸlarımız su sorunlarını köy muhtarları veya İl ǖzel İdaresi Yol ve UlaşŸım Hizmetleri MüdürlüğŸümüze ulaşŸarak bizlere iletebilirler" diye konuşŸtu.
 
Kaynak: AA