Garnizon Komutanlığı Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Buluşturdu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Garnizon Komutanlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar yemeği verildi.

Garnizon Komutanlığı Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Buluşturdu

İftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ezanın okunması sonrasında oruç vaktinin girmesi ile yenilen iftar yemeğinin ardından konuşan Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, kışlada şehit ve gazi ailelerini ağırlamanın kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Alper Koç, konuşmasında, “Bizim için özellikle burada kışlada böyle mübarek bir akşamda sizleri ağırlamak çok önemli. Çünkü vatan hizmetinde şehit ve gazi olmak için yola çıkmış ve bu uğurda canını vermiş, şehitlik mertebesine ulaşmış şehitlerimizin aileleri ile burada birlikte olmak bize ayrı bir huzur veriyor. Bizi mutlu ediyor. Sizleri gördükçe bizler çok farklı duygular yaşıyoruz. Şehitlerimiz bu toprağın, değeri, gururu ve onurudur. Şehitlik mertebesine parayla, şanla, şöhretle ulaşılamamaktadır. Şehitlerimiz bizlerin hala gönlünde, hatıraları içimizdedir. Şehit aileleri de onların bize olan emanetidir. Kapımız her zaman bütün şehit ve gazi ailelerimize açıktır." dedi.

İftar programına, Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Burhan Çakır,TSO Başkanı Buğra Levent, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, Garnizon Komutanlığı komuta kademesi ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Kaynak: İHA