Büyükşehir Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Bayramı ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladığını ve gerekli önlemleri aldığını belirtti.


Hafta sonu da hesap edildiğinde 5 günlük bir tatilde, İçel halkının rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Başkan Kocamaz, “Ramazan Bayramı tatili süresince İçel Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü’nde nöbetçi ekipler 24 saat görev başında olacaktır. Halkımızın bayram tatilini rahat, huzurlu ve sorunsuz geçirmesi için tüm önlemleri aldık” dedi.

Şehir Mezarlığı’nda da tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Kocamaz, yoğun ziyaretten dolayı bayram süresince mezarlık içerisine araç alınmayacağını, yaşlı ve hasta vatandaşlar için mezarlık içinde servis araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Kocamaz, “Tüm İçel halkının Ramazan Bayramı’nı şimdiden en içten duygularla kutlar, vatandaşlarımın her günlerinin bayram coşkusu ve neşesi içinde geçmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA