Bdp İğdır İl Başkanı Anar Açıklaması

BDP Iğdır İl Başkanı Mehmet Anar, sosyal medya üzerinden partileri hakkında iftiralar atıldığını ve bununla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Anar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partileri hakkında sosyal medya üzerinden yolsuzluk iddialarının yapıldığını anlattı.
Bu iddiaların amacının partilerine zarar vermek olduğunu belirten Anar, "Kendisini gazeteci olarak gösteren bir şahıs, partimiz hakkında sosyal medyada çirkin iftiralarda bulunmaktadır. Bu iftiraların kesinlikle aslı astarı yoktur. Sosyal medya üzerinden kurumsal boyutta bizlere saldırılmaktadır. Bunun tek amacı da partimize zarar vermektir" dedi.

Anar, şunları söyledi:
"İçi boş yolsuzluk iddiaların yapan bu arkadaşla görüştüm ve iddialarını kanıtlayacak herhangi bir delilinin olmadığını öğrendim. Bunlar tamamen asılsız iftiralardır. Seçimlere az kala yapılan iftiraların amacı da seçim sonucunu etkilemektir.
Sosyal medya üzerinden partimize ve şahsımıza iftiralar atan sözde gazeteci bu arkadaşımız hakkında savcılığa gereken suç duyurusunda bulunacağız. Bu işin takipçisi olacağız. Parti içinde de bu kişiyle görüşen kişilere de gereken uyarıyı yapacağız."
Kaynak: AA