Başkan Göksu, Başbakan Erdoğan'ın Seçim Kampanyası İçin Bağışta Bulundu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ve birçok Erdoğan gönüllüsü, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası için açılan hesaba bağışta bulundular.


10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak isteyen Esenler'deki Erdoğan gönüllüleri, açılan hesaba bağışta bulunmak için birbiriyle yarıştılar. Esenler Davutpaşa Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Şubesi'nde gerçekleştirilen bağış organizasyonuna; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Meclis Üyeleri, Esenler Ak Parti İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Partililer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim hesabına bağışta bulunmak için uzun kuyruk oluşturdular.

AMAÇ AK PARTİ'NİN YANINDA YER ALMAK
Esenler AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan Esenler’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok desteklendiği ilçelerin başında geldiğini söyledi.

Özkan, 'Milletin Adamı'nın her zaman bu millet için çalıştığını belirterek, "Şimdi sıra bizde. Esenler olarak kendisine gereken desteği vereceğiz" diye konuştu.

Bağışın miktarının önemli olmadığını vurgulayan Umut Özkan, önemli olanın AK Parti’nin yanında yer almak olduğunu söyledi.

MİLLETTEN ‘MİLLETİN ADAMI’NA DESTEK
Bağışta bulunmak üzere Ziraat Bankası’na gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da yağmura rağmen yüzlerce vatandaşın 'Milletin Adamı'na destek vermek için bir araya geldiğini söyledi.

Esenler halkının gönüllerin insanı olunca gönüllerini buluşturduğunu ifade eden Başkanı Göksu, "Gönüller buluştu ve Esenler halkı Cumhurbaşkanı adayı 'Milletin Adamı'na destek olacak. Gördüğünüz gibi milletten milletin adamına destek çığ gibi. Biz bu desteği ülkenin büyümemesine ve yeni Türkiye’nin inşasına katkı olarak görüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA