Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz’dan Mahalle Ziyaretleri

Ramazan ayında mahalle ziyaretlerini sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, büyük bir ilgi ile karşılanıyor.

Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz’dan Mahalle Ziyaretleri

Türkyılmaz, Ramazan ayı iftar sonrasında köyden mahalle statüsüne bölgelere yaptığı ziyaretlerle yöre halkı tarafından büyük bir memnunlukla karşılanıyor. Mahalle sakinleri, “İlk kez böyle bir olayla karşılaşıyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Seçimlerin hemen ardından bir belediye başkanı bizleri köyümüze kadar gelerek ziyaret ediyor. Onunla sohbet edip, dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatıyoruz” dedi.

Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte mahallelere yaptıkları ziyaretleri Ramazan ayı sonrası da devam edeceğini ifade eden, Türkyılmaz, "Bizler yepyeni Mudanya'yı hep birlikte yeniden inşa edecek ve birlikte yöneteceğiz. Mudanya'mızı halkımızla tüm mahalleleriyle elele vererek birlikte en iyi yere getirme arzusu içinde olacağız. Seçimlerin ardından gelen Ramazan ayı nedeniyle, köyden mahalle statüsüne geçen bölgelerimize bugüne kadar yapılmayan bir uygulamayı belediye olarak başlattık ve bundan sonra da sürekli olarak halkımızla bir araya geleceğiz. Biz Mudanya belediyesi olarak halkımızın her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA