Kaymakam Demirci Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Mardin'in Derik İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci tarafından şehit ailelerine, gazilere ve koruculara yönelik iftar yemeği verildi.

Kaymakam Demirci Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Derik Aydın Ayaydın Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdar Batar, İlçe Emniyet Amiri Uğur Gezer, İlçe Müftüsü Yaşar Toker, Derik Şehit Aileleri ve GKK Derneği Başkanı Tayyip Eken, köy korucuları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Ezan okunmasının ardından duaların okunması ile davetliler iftarlarını açtı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldiklerini ifade eden Kaymakam Ahmet Demirci, "Köy korucularımızla, ilçe jandarma rütbeli personellerimizle, emniyetin temsilcisiyle ve ilçenin kaymakamıyla aslında biz bir aileyiz. Ramazan ayı huzur ayı ve güven ayı. Burada bulunan arkadaşlar insanların huzuru ve güvenliği için canla başla çalışıyor. Bu yüzden hepinize yapmış olduklarınız fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı Derik ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve bütün aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi

Kaymakam Demirci, konuşmasının ardından şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti

Kaynak: İHA