Gürün Ziraat Odası Başkanlığından İftar Yemeği

Gürün Ziraat Odası Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Gürün Ziraat Odası Başkanlığından İftar Yemeği

Asef Çoban Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, gelen misafirleri kapıda karşılayan Ziraat Odası Başkanı Sıtkı Gökalp, böylesi anlamlı bir günde yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Gökalp, Ziraat Odası olarak her zaman Gürün için en iyi hizmetleri gerçekleştirmek için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini ve edeceklerini belirtti.

Gökalp,”Gürün’de hasat dönemi başlamıştır. Hepinize kazasız belasız bir hasat dönemi geçirmenizi ve bol ürün elde etmenizi Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Gerek kaymakamlığımız gerek belediyemiz ve Ziraat Odamız olmak üzere bu yılki kuraklıktan en asgari düzeyde etkilenmeniz için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlere hizmet etmek bizim için bir şereftir. İftarımıza katıldığınız için bizleri onurlandırdığınız için başta kaymakamımız olmak hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Yapılan davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise ,“Belediye olarak gücümüz yettiğince sizlerin yanındayız. Tüm çabamız, gayretimiz daha güzel bir Gürün içindir.”diye konuştu.

Kaynak: İHA