Didim’de El Sanatları Kursu ve Kültür Sanat Atölyesi Hizmete Açıldı

Didim Belediyesi tarafından Bayanlara ve Çocuklara yönelik olarak hazırlanan El Sanatları kursu ile Kültür Sanat Atölyesi Belediye Başkanı A.

Didim’de El Sanatları Kursu ve Kültür Sanat Atölyesi Hizmete Açıldı
Deniz Atabay ile Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal’ın katılımıyla açıldı.
Didim Belediyesi tarafından iç tefrişatı yenilen Bayanlara ve Çocuklara yönelik olarak yeniden düzenlenen El Sanatları kursu ile Kültür Sanat Atölyesi törenle yeniden hizmete açıldı. Açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcıları Ercan Atasoy ve Salih Bankoğlu, CHP’li ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal eşi ve kızı olmak üzere kurslara katılan çocuklar ve aileleri katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay çocukların ve bayanların el becerilerini geliştirmesi, kültürel ve sanatsal olarak üretime katkı sunmaları amacıyla var olan binayı yeniden düzenleyerek hizmete açtıklarını belirterek, “Özellikle çocuklara yönelik olarak burada birçok aktivite ve kurs düzenlenecek. Amacımız çocuklarımıza güzel ortamlar yaratarak eğitim almalarını sağlamak” dedi.

“NİRAN ÜNSAL KIZIYLA BOYAMA YAPTI
Açılış kurdelasını Başkan Atabay ve beraberindekiler çocuklarla birlikte kesti. Açılış sonrasında Şarkıcı Niran Ünsal, kızı Liva’yı atölye içerisinde bulunan ve duvara resim olarak yapılmış ağacı elleriyle boyattı. Daha sonra Belediye Başkanı Atabay’da ağacı boyadı.

Çocuklara yönelik olarak açılan Kültür Sanat Atölyesinde Resim, Heykel, Müzik (bağlama-gitar) olarak kurslar verilecek. Haftanın 7 günü sürecek olan kurslara kayıtların devam ettiği öğrenildi.
Kaynak: İHA