'çatı Aday'Destekçisi Siyasi Partilerden Gazetecilere İftar Yemeği

Afyonkarahisar’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ‘Çatı Aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteleyen dört siyasi parti yöneticisi, kentteki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

'çatı Aday'Destekçisi Siyasi Partilerden Gazetecilere İftar Yemeği

Çatı Adayı destekleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Demokrat Parti (DP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) il ve merkez ilçe başkanlarının birlikte verdiği iftar yemeğine çok sayıda gazeteci katıldı.

Kentteki bir restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin açıklamalıda bulunan parti başkanları, sürecin Türk siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ettiler

Yemekte konuşan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Çatı Aday İhsanoğlu’nun ilk turda seçileceğine inandığını söyleyerek, “Biz il başkanlarımızla başlattığımız bu çalışmayı ilçe başkanlarımızla bütün ilçelerimizde, bütün ilçe başkanlarımızla daha güçlü bir biçimde daha güçlü bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk defa hem tepede hem tabanda bu kadar çok parti bir araya gelmiştir. Bir anlamı vardır. Halkımız bu olayı çok iyi çözebilmektedir. 12 yıldır AKP iktidarından bıktığını göstermektedir. Bizim adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu, her geçen gün daha ilk turda Cumhurbaşkanı olacağının işaretini vermiştir. Biz de buna gönülden inanıyoruz” dedi.

İftar yemeği konuşmaların ardından sona erdi.
Kaynak: İHA