Burdur Ticaret Borsasından Bin 100 Aileye Gıda Yardımı

Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla hazırladığı bin 100 gıda paketinin dağıtımına başladı.

BTB Başkanı Yılmaz Başar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldıkları teklifler arasında kaliteli ve fiyatı uygun olan ürünleri tespit etkilerini söyledi.

Her birinin içinde çay, un, zeytin, pirinç, makarna, şeker, sıvı yağ ve tatlı olan bin 100 gıda paketini dağıtmaya başladıklarını belirten Başar, gıda yardımlarının il merkezinin yanı sıra BTB'ye üye kooperatiflerin destekleriyle ilçeler, beldeler ve köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan olması sebebiyle gıda paketlerini yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Başar, "Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın isimleri liste şeklinde bizlere bildirildi.

Bizler de bu hafta içerisinde gıda yardımlarımızı gerekli yerlere ulaştıracağız. TOBB'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA