Başkan Edip Uğur, Edremit’te Sorunları Dinledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçeler turunda Edremit’te Belediye meclis Üyeleri ve muhtarlar ile bir araya gelip, sorunları dinledi.

Başkan Edip Uğur, Edremit’te Sorunları Dinledi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerle buluşması Edremit’te devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, beraberinde Büyükşehir Daire Başkanları ve BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram’la birlikte Edremit’e geldi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından karşılanan Başkan Uğur ve daire Başkanları bir süre makamda görüştükten sonra Belediye Meclis salonunda muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçelere giderek muhtarları ve diğer yetkilileri dinlediklerini belirterek muhtarlara tek tek söz verdi. Sorunlarını anlatan muhtarların talepleri büyükşehir yetkilileri tarafından tek tek not alındı. Muhtarların sorunlarının en başında kanalizasyon hatlarının iyileştirilmesi ve uzatılması ile içme sularının yetersizliği şeklinde olduğu gözlemlendi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesi’nin göreve başlamasından sonra sırası ile ilçelere giderek sorunların dinlediklerini belirterek, “Balıkesir’imizin tüm ilçelerine gidiyoruz. Bugün sıra Edremit ilçemize geldi. Edremit ilimizin en büyük ikinci ilçesi, ancak yaz sezonunda nüfus bakımıyla en büyük ilçesi konumunda. Turizmiyle, sahilleri ile Kaz Dağları ve zeytini ile en önemli ilçelerimizden birisi. Bugün özellikle bizim mahalle temsilcilerimiz diye adlandırdığımız muhtarlarımızdan sorunları, istek ve arzularını birinci ağızdan dinlemek için bir araya geldik. Kısa vadede çözülebilecek olan sorunları hemen gidereceğiz. Uzun vadede yapılması gerekenleri de programımıza alacağız” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da çalışmalar ile ilgili bilgi verip, büyükşehir belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek olan çalışmaları anlattı. Başkan Saka, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Edremit’imize, Balıkesir’imize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz onun yollarını arayacağız” dedi.

Başkan Saka, Büyükşehir Belediyesi BASKİ’ye yer tahsis etmeye hazır olduklarını da söyledi.

Toplantının ardından Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, daire başkanları ve muhtarlara Güre Afrodit Otel’de iftar yemeği verildi.

Kaynak: İHA