Ereğli’de Halk Günleri Sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, her Salı gerçekleştirdiği “Halk Günleri” kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.


Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Halk buluşmasında konuşan Başkan Özgüven, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra Ereğli'nin ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkanları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlara yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Özgüven, “Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını onlardan dinleyerek, halkımızın sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır” diye konuştu.

Halk günlerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Ereğli Belediyesi’nin ilçe için yaptığı çalışmalardan söz eden Özgüven, “İmkanlar ölçüsünde vatandaşlarımızın taleplerini geri çevirmiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA