Belediye Başkanları ve Milletvekillerinden Kadir Gecesi Mesajı

İçel'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladılar.


Mesajında, Kadir Gecesi’nin sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal bir gece olduğunu ifade eden Başkan Hamit Tuna, "Büyük bir heyecan ile karşıladığımız Ramazan ayının sona erecek olmasının hüznünü, bayramın habercisi olan Kadir Gecesinin sevincini aynı anda yaşıyoruz. Bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır. O nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşerilik ruhumuzu bu gece de daha da arttırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecelerini kutluyorum. Ayrıca bu gecenin milletimize, İslam Alemine, bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm dünyaya barış, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise "Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nin başta yüce milletimiz olmak üzere bütün İslam alemine, dünyanın dört bir tarafında sıkıntı çeken Filistin'de, Afganistan'da, Suriye'de ve Doğu Türkistan'da daha nice Müslüman ülkelerinde zulüm ve işkence altında olan Müslüman kardeşlerimize yardım eylesin ve zalimleri kahru perişan eylesin. Cennet kapılarının aralandığı bu gecede, yüce Rabbimizden başta ülkemiz, milletimiz olmak üzere tüm insanlığın çektiği ızdıraplardan kurtulmasını, huzur, barış ve kardeşliğin hasıl olmasını temenni eder,ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı Kadir Gecesi'nde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, sıkıntılarının giderilmesini yüce Allah'tan niyaz ederim. Kadir Gece'niz mübarek, dualarınız kabul olsun" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA