Ardahan’da Çıkan Kavgada 2’si Ağır 6 Kişi Yaralandı

Ardahan’da iki aile üyeleri arasında çıkan kavgada, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Ardahan’da Çıkan Kavgada 2’si Ağır 6 Kişi Yaralandı

Alınan bilgiye göre Yeni mahallede Arabul ailesi ile Can ve Çelik aileleri arasında ev ve arazi meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede taşlı, sopalı kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kişi ağır olmak üzere 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayda 4 kişi gözaltına alındı. Olay sonrası Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın meydana geldiği mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kavga sonucunda Arabul ailesi mensupları kendilerine saldıran Can ve Çelik ailelerine ait kişilerin serbest bırakılmasına tepki göstererek Ardahan Valiliğine yürüdü. Burada Ardahan İl Emniyet Müdürü Selami Hüneri ile görüşen aile fertleri adalet istiyoruz diyerek Ardahan Valisi Ahmet Deniz Vali ile görüşmek istediler.

Grup adına konuşan Ümit Arabul, Ardahan’da adaletin sağlanması lazım. Bu insanlar bizlere değneklerle ve sopalarla saldırdılar. Ardahan’ın kanayan bir yarasıdır bunu çözmenizi ve gerekirse buradan bu ailelerin gönderilmelerini istiyoruz dedi.

Arabul, ‘’’Bir insanın evi gasp ediliyor, evin içindeki haneye tecavüz ediliyorsa, evinin önündeki araba parçalanıyorsa ve öldürürcesine dövdükleri adama doktorlar tarafından hayati tehlikesinin olduğu raporu verilmesine rağmen bu olayı yapanların bir saatlik ifadelerinin alınmasından sonra savcı tarafından dışarı çıkarılmasına bizler karşıyız ve kınıyoruz.’’ Dedi.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, aile fertleri ile görüşmesinin ardından yaptığı konuşmada, ’’İki grup arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma ve kavga yaşanmıştır. Konu hakkında gerekli güvenlik birimlerimiz çalışmalarını yapmaktadır. Konu yargıya taşınmıştır.’’ dedi.

Kaynak: İHA