Aidat Borcunu Ödemeyince Evinin Satıldığı İddiası

Lüleburgaz ilçesinde, birikmiş aidat borcunu ödemediği için evi icra yoluyla satılan kişinin oturduğu apartmanın yöneticisi Avni Berberoğulları, "Birgül Pehlivanoğlu icraya verildiğini biliyordu, yine de borcunu ödemedi" dedi.

Berberoğulları, gazetecilere yaptığı açıklamada, yatalak annesi Habibe Pehlivanoğlu ile yaşayan Birgül Pehlivanoğlu'nun evinin haberi olmadan, 3 bin 930 liralık aidat borcu nedeniyle satıldığı söyleminin yanlış olduğunu ileri sürdü.
Birgül Pehlivanoğlu'nun aidat borcu dolayısıyla icraya verildiğini bilmesine rağmen borcunu ödemediğini iddia eden Pehlivanoğlu, şöyle konuştu:
"Kendisine tebligat yoluyla icra dairesince ihtarname gönderildi. Üç yıldır aidat borcunu ödemeyerek bizi zor durumda bıraktı. Yönetici olarak aidatları toplayamadığım için çok büyük sıkıntıya düştüm. Borcunu ödeyemediği için icraya verildi.

İcraya verildiğini biliyordu, yine de borcunu ödemedi. Defalarca gelen tebligatı kabul etmedi. Maddi durumu da iyi. Birgül Pehlivanoğlu icraya verildiğini biliyordu, yine de borcunu ödemedi."
Birgül Pehlivanoğlu'nun evi, birikmiş aidat borcunu ödemediği için icra yoluyla satılmıştı.
Kaynak: AA